Trimsalon Selina

welkom

Even voorstellen...

Van harte welkom op de site van trimsalon Selina te Sint Maartensdijk! Op het eiland Tholen trimsalon tholen

Mijn naam is Selina Baaijens en ik ben 37 jaar oud.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee lieve kinderen.

Ook worden wij vergezeld door onze lieve,trouwe en waakse spaanse waterhond 'Guapa'

 

Dieren zijn altijd al mijn lust en mijn leven geweest! Opgegroeit en omringt met huisdieren wist ik altijd zeker dat ik wilde werken met dieren. Voornamelijk honden hadden mijn voorkeur.

 

Ik heb in Barneveld (2005) mijn opleiding voor hondentrimster gevolgd en direct na deze opleiding de trimsalon Dog's Choice, waar ik destijds stage liep, in Rotterdam overgenomen.

Negen jaar lang heb ik met veel plezier en succes de trimsalon daar gehad die nu inmiddels is overgenomen door mijn zus.

 

Per 1 juli 2013 ben ik hier op Sint-maartensdijk gestart met Trimsalon 'Selina'. Waar ik met veel liefde en plezier mijn werk goed kan combineren met het moederschap.

 

Gezien de vele ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan kunt u gerust zijn van een vakbekwaam trimster met niet alleen de kundigheid voor het vak, maar ook zeer veel liefde voor de dieren!

 

Helaas wegens omstandigheden kan ik geen grote honden meer aannemen.

 

Momenteel heb ik ivm de drukte een klantenstop en dus geen mogelijkheid tot het aannemen van nieuwe klanten. Wanneer dit weer wel mogelijk is zal er een update geplaatst worden.